Noorwegen; simpelweg adembenemend

Noorwegen staat bekend om de ongerepte natuur, spectaculaire watervallen en prachtige gletsjers. Naast de mooie natuur biedt een reis door Noorwegen ook volop cultuur. Het zou zonde zijn om maar één stad in dit mooie land te bezoeken. Daarom is het een leuk idee om een rondreis door Noorwegen te maken. Een rondreis door Noorwegen kan met verschillende soorten vervoersmiddelen. Het maakt niet uit of je met het vliegtuig gaat en dan een auto huurt, of per boot en auto gaat. Het huren van een auto is zo eenvoudig, dat je op beide manieren goed kunt genieten van het mooie Noorwegen.

De mooie natuur van Noorwegen

Er zijn maar weinig landschappen zo adembenemend als dat van Noorwegen. Activiteiten die je daar kunt ondernemen zijn een boottocht maken langs de steile rotswanden over het Geirangerfjord, de kleurrijke houten huisjes bekijken en verse zalm op een vismarkt eten. Cultuurliefhebbers moeten ook zeker een kijkje nemen in de Noorse opera in Oslo.

Reizen in verschillende vormen en maten

Door in Nederland al een rondreis te boeken, ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je zelf een gehele rondreis inplant. Reisorganisaties hebben een route voor je uitgestippeld en verschillende mooie hotels uitgezocht. Eén van de leuke rondreizen die bij Pharosreizen is te boeken, is een 17 daagse rondreis voor slechts 500 euro. Hotelovernachtingen, een reisbeschrijving en bootovertochten zijn bij die prijs inbegrepen. Op deze manier leer je de leukste plekken van Noorwegen kennen, zoals de stranden en eilanden, de bergen en rivieren en de watervallen en fjorden, tegen een voordelige prijs.